A folyóiratok jelentősége régebben
 

A folyóiratok jelentősége régebben

Emlékszem még régebben, az internet elterjedése előtt, a szüleim leginkább a folyóiratokból tájékozódtak. Akkoriban az egy fontos reklám felületnek számított. Anyukámnak volt egy kis füzete, ahova különböző ilyen kivágott újság hirdetéseket ragasztott be. Voltak ott festők, vízszerelők, villanyszerelők, fűtés és gázszerelők, sőt autószervizek hirdetései is. Mikor valami elromlott otthon, az első dolga volt, hogy fellapozta ezt a füzetet és megkereste a megfelelő szakembereket a problémára, hogy aztán felhívja őket.

Ma már persze egy tudatos vállalkozás az interneten hirdet. Ilyen vállalkozás a SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében is. Kitűnően felépített weboldallal rendelkeznek, ahol könnyen eligazodhat az, akinek gondjai vannak a vízrendszerével vagy a fűtésével. Elég csak rápillantani a weboldalra és rögtön átláthatunk mindent. A webes felület felső menüpontjában láthatjuk azt, hogy mi mindenben is segíthetnek a számunkra. Lehet itt szó csőtörésről, csatornakamerázásról, fűtésszerelésről és sok egyéb másról, ez a brigád biztosan megoldással fog nekünk szolgálni.

A hibabejelentés is nagyon egyszerű. Arra rákattintva csak meg kell adnunk az elérhetőségi adatainkat és egy leírást kell adni a hiba jellegéről. Ezután rövidesen vissza fognak minket hívni. Amennyiben ha sürgős esetről van szó, mi magunk is felhívhatjuk őket. Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében non stop ügyelettel rendelkezik. Mindig hívhatjuk őket, amit követően egy óra múlva akár ki is érkezhetnek, ha az SOS szolgáltatásukat szeretnénk igénybe venni.

Engem nagy megnyugvással tölt el, hogy ismerem őket, mert tudom, hogy ha hirtelen nagy baj keletkezne a lakásomban, akkor ők a lehető leghamarabb kiküldik a szerelőket. Ezek a szerelők nagy szaktudással és kiváló eszközökkel is rendelkeznek.