Pécsi működés, pesti székhellyel? Semmi sem lehetetlen!
 

Pécsi működés, pesti székhellyel? Semmi sem lehetetlen!

Nem lehetetlen, hogy olyan céged legyen, aminek Budapesten van a székhelye, még ha te magad vidéki is vagy!

Sokan vannak azon a véleményen, hogy Pesten kívül nincsen élet, Pesten kívül nincsen semmi, a jó cégek mind a fővárosban vannak. Pedig, mint vidékiek mi is tudjuk, hogy ez nem igaz. Mégis, az üzleti életben nagyon sokat számít az is, hogy hol van a cég székhelye, egy budapesti székhely pedig nem csak jól hangzik, de praktikus is, és sokkal jobb helyzetbe hozhatja a céget.

De hogyan legyen budapesti székhelyünk, ha Pécsett tevékenykedünk? Lehet ilyet egyáltalán?

A válasz az, hogy lehet. A topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas oldal kifejezetten ezzel foglalkozik. Itt tudják, mennyire sokat jelent, ha egy cég budapesti bejegyzésű, vagy hogy a kisvállalkozásoknak sokat jelenthet az is, hogy nem kell iparűzési adót fizetniük, mondjuk egy újlengyeli helyszínnel.

Ha vállalkozásba kezdünk, ha céget alapítunk, sok mindennel jó ha tisztában vagyunk. Érdemes könyvelő segítéségét kérni, és ha szükséges, akkor igénybe vehetjük mondjuk a topcegalapitas.eu székhelyszolgáltatását is.

Itt van egy olyan akció, hogyha náluk bérlünk székhelyet, akkor maga, a cégbejegyzés ingyenes! Ez egy nagyon jó ajánlat, főleg akkor, ha székhelyre amúgy is szükségünk lenne.

Nem bonyolult a cégbejegyzés, de sokkal jobb profikra bízni, hiszen a viszonylagos könnyűség ellenére is vannak benne buktatók, amiken könnyen el lehet hasalni.

A cégbejegyzés intézése mellett itt egy konzultáció is jár, ahol mindent meg lehet beszélni, mindenben a segítségünkre vannak a profik, akik ezzel foglalkoznak már hosszú évek óta.

nem mindegy, hogy kire bízzuk a bejegyzést, ha nem akarunk problémát, akkor én a topcegalapitas.eu oldalt ajánlom.

Nagyon egyszerű velük a munka, és a cégünket be lehet jegyeztetni Budapestre az Ő segítségükkel.

A székhely holléte sokkal jobb színben tüntetheti fel a cégünket, érdemes alaposan átgondolni, hogy mennyit ér nekünk egy jobb helyezkedés, mennyi előnyünk származhat ebből.

Én is akkor találtam rá erre a lehetőségre, mikor egy barátom szeretett volna céget alapítani, de nem volt megfelelő székhelye, és neki kezdtünk keresni az interneten.

A topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas oldalon pedig tényleg mindent meg lehet találni, amit csak a cégalapításról tudni érdemes, így biztosan nem okoz meglepetéseket a folyamat, főleg, ha még segítséget is kérünk.

Sok tennivaló van ugyanis egy ilyen bejelentéssel, ezért érdemes szakszerű, profi segítséget kérni.

topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas
topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas