Megálmodtam a saját pécsi folyóiratom, és még székhelyszolgáltatót is találtam
 

Megálmodtam a saját pécsi folyóiratom, és még székhelyszolgáltatót is találtam

Számtalan élmény köt Pécshez. Ott voltam először kalandparkban, ott ért utol az első szerelem és ott láttam először Csontvári híres festményét, a Magányos cédrust. Különböző bulik és rendezvények miatt is jártam a városban, és ezen események alkalmával sok új pécsi barátra tettem szert. Elhatároztam hát, hogy a rengeteg kulturális élményért cserébe, amit Pécs városától kaptam én is visszaadok valamit.

Kerestem egy megfizethető albérletet a Főtér közelében, és elkezdtem töményen magamba szippantani a pécsi levegőt, hogy ihletet nyerjek belőle, és rájöjjek mivel tudnám a legtöbbet visszaadni. Két hét agyalás után rájöttem mit kell tennem. Indítok egy kultúrális folyóiratot, ami a fiatalokat célozza meg, és izgalmasan ír művészetről, valamint a modern kor tudományos előrehaladásáról.

Elkezdtem hát tervezgetni a saját kiadványom, persze ez nehéz volt, mert elképzelésem se volt, hogyan működik ez a világ. Milyen nyomdával kell felvenni a kapcsolatot, hol találok tördelőket, írókat és ilyenek. Céget is alapítanom kellet, aminek székhelyre volt szüksége. A bérbeadóm nem engedte, hogy az ő ingatlanát nevezzem meg székhelynek, ezért más alternatívát kerestem.

Egy, a könyvelésben jártas ismerősöm elmondta, hogy a székhelyszolgáltatás az amire nekem szükségem van. Ez annyit jelent, hogy megbízok egy erre szakosodott céget, és ők biztosítanak nekem székhelyet. Természetesen teljesen legálisan. Többen is egyöntetűen a Székhelyszolgáltatás24 csapatát ajánlották, és kicsit utánajárva ezt nem is csodálom.

Több mint 11 éve űzik ezt az ipar, így Magyarországon elsők között kezdték el nyújtani ezt a fajta szolgáltatás. A kezdetekben Budán és Pesten nyitották meg az irodáikat, melyek a mai napik folyamatosan működnek, és egyre csak gyűjtik az újabb és újabb elégedett ügyfeleket. Mindenféle cégjogi és vállalkozási ügyet bonyolítanak.

Miután elsők között elindult a székhelyszolgáltató cég, hamar világossá vált, hogy nagy az igény arra, amit nyújtanak ezért a vezetőség új ötlettel állt elő. Úgy döntöttek, a budapesti irodák mellet nyitnak egy székhelyszolgáltató helyet Újlengyelben is. Jogosan felmerülhet a kérdés, hogy minek egy ilyen kis, 1700 fős településen székhelyszolgáltatással foglalkozni. A válasz nagyon kézenfekvő, és egyszerű. Újlengyelben már 30 éve nem kell iparűzési adót fizetni, és az erős önkormányzat a jövőben se kívánja ezt bevezetni. Ezzel nem csak a Székhelyszolgáltatás24 érdeklődését keltette fel a község, hanem a legnagyobb technológiai, pénzügyi és egyéb területen működő multikét is. A Petőfi Sándor utca 48. alá bejegyzett cégek tehát iparűzési adó nélkül végezhetik tevékenységüket és ezzel pénzhegyeket spórolhatnak meg. Okos mi?

Teltek múltak az évek, és olyan jól, megbízhatóan csinálták a munkájuk, hogy a székhelyszolgáltatás területén pénzügyileg a legstabilabb céggé váltak. Megbízhatóságukat pedig a legnagyobb európai cégminősítő vállalkozás AA kategóriás minősítéssel jutalmazta. Ez így magában gondolom nem sokat mond. Annyi a lényeg, hogy ez egy lépésre van a nemzetközileg elismert AAA értékeléstől, amit ha minden jól megy hamarosan el fognak érni.

Több mint 11 éves tapasztalatukkal mindent megtanultak a hatóságok kezeléséről. Akinek van cége, az tudja mennyire fájdalmas és idegőrlő lehet a különböző szervezetek kukacoskodása. Ők több ügyvédi irodával is együtt dolgoznak, és nem nagyon lehet nekik újat mutatni. A legvadabb “hatósági támadásokat” is professzionálisan kezelni tudják.

Szerintem a legszőrösebb szívű cégvezetők érdeklődését is felkeltette az a teljesítmény, lássuk hát mit kínálnak és mennyiért. Két csomag érhető el, az egyik a budapesti székhelyszolgáltatás, a másik az újlengyeli. Előbbi 29.900 Ft hat hónapra, a másik pedig 39.900 ugyanennyi időre. Mindkét csomagnál 1 hónap ajándék jár. A székhelyszolgáltatás mellett olyan kellemes plusz szolgáltatásokat kínálnak, mint az online ügyintézés, saját ügyvéd biztosítása, levelek felelősségteljes kezelése, cégtáblák szakszerű kihelyezése.

Összegezve tehát egy székhelyszolgáltatónak a végtelenségig megbízhatónak, pénzügyileg stabilnak és ügyintézésben professzionálisnak kell lennie. A Székhelszolgáltatás24 ezek közül az összes szempontnak megfelel.