Online lapozható reklámújságokat találtam, nem maradok le az akciókról
 

Online lapozható reklámújságokat találtam,nem maradok le az akciókról

Nem vagyok ellene az újságoknak, kifejezetten szeretem őket. Szeretem a papír illatát, szeretem a jó történeteket és a remekül megírt cikkeket.

Az újságoknak viszont van egy olyan formája, amit a jelenlegi, nyomtatott valójában ki nem állhatok. Az ilyesmiket hívják papír pazarlásnak.

Az akciós újságokat, ha lehetne, beszüntettetném. Ezek a színes, akciós termékek képeit tartalmazó újságok semmilyen célt nm szolgálnak.

Ma már mindenkinek van okostelefonja, mindenkinek mindenre van egy alkalmazása. A rendes napilapokat az ember elolvassa, amíg beér a munkába, de az akciós újságokat mindenki otthon szokta átnézni. Otthon, ahol már majdnem mindenkinek van internete, ahol ezeket az akciókat meg tudja nézni.

Mondhatnánk, hogy ott nincsenek fent ilyen formában az akció újságok, de az a helyzet, hogy fent vannak.

Az interneten szerintem minden megtalálható. Itt például Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső , az akcióleső oldalán a legtöbb üzlet akciós újságja megtalálható. Sokkal jobb, mert nem csak a közelünkben levő üzletek akcióiról értesülünk papírformában, hanem sokkal távolabbiak kínálatát is meg tudjuk nézni.

Ilyenkor sokakban felmerülhet az a kérdés, hogy de minek nézegetnénk távolabbi üzletek kínálatát? Szerintem, ha ebbe bele gondolunk, akkor tudjuk is a választ. Vannak olyan termékek és akciók, amik miatt megéri utazni, amik olyan kihagyhatatlanok, hogy nem bánunk egy kis plusz benzint, vagy egy kis plusz buszozást, vonatozást.

Az Akcióleső oldala tökéletesen pótolja a hagyományos értelemben vett reklámújságokat. Ezek ugyanúgy, lapozható formában kerülnek fel az oldalra, mint ahogyan a postaládánkba is kerülnének. Senki nem marad le semmiről azzal, hogy nem papírra nyomott újságban nézi meg az akciókat, hanem az interneten. Ez a verzió pedig szerintem sokkal kényelmesebb is. Sokkal egyszerűbb így az összehasonlítás, teljesen átlátható az egész. Lehet az oldalon keresni, kedvencnek jelölni egyes boltokat.

Szeretem, mikor az összes jó ajánlat egy helyre van gyűjtve, ettől úgy érzem, hogy sokkal teljesebb képet kapok az egész piacról. Szeretek spórolni, de gondolom ezzel mindenki így van. A jó akciók pedig éppen ehhez segítenek hozzá, most már mind egy helyen összegyűjtve.