Vadgesztenye krém arcra - de helyette inkább lábra
 

Vadgesztenye krém arcra – de helyette inkább lábra

Rengeteg táj van még az országban és legalább ennyi nagyváros is, amit valamilyen furcsa módon még nem láttam. Ez alól Pécs sem volt kivétel, így nemrég kézenfogtam a páromat és elcsaltam, hogy kiránduljunk egyet ebben a városban. Nagyon jól éreztük magunkat, szó szerint lejártuk a lábunkat, merthogy nagyon sok kilométert megtettünk, de mindent kizárólag gyalogosan. Nem panaszkodásként mondom, mert tényleg gyönyörű volt a város minden egyes szöglete. De azért a nap végére mégis csak úgy éreztem, hogy milyen jó lenne, ha most kéznél lenne a lábkrémem, ami ellazít. És még milyen jó lenne, ha ez a vadgesztenye krém arcra is jó lenne, nem csak a lábamra.

Ez ugyanis egy kötelező kelléke az én pipere holmimnak, csak most éppen pont sikerült otthon felejteni, ezért nem volt nálam. Pedig már régóta magammal viszem mindenhová, mert tényleg remekül ellazítja a lábamat a nap végén és segít a regenerálódásban egy-egy hosszú, talpon töltött nap után. Emellett a visszerekkel szemben is hatásos, bár ezen a télen nekem hál’ Istennek látványos problémám egyelőre nincsen.

A vadgesztenye krém arcra ugyan nem jó, de a lábra tökéletes. A Herbiovit terméke, ebből pedig egyértelműen az következik, hogy vegán formulával készül és csupa természetes alapanyagból készíti el a gyártó. Mindenféle mai trendnek megfelel, mert amellett, hogy hatásos, még azt is garantálják, hogy a legjobb alapanyagokból készül el. A weboldalon található információk is ezt támasztják alá, méghozzá azáltal, hogy ott is azt írják, teljesen mentesek a termékek az állati összetevőktől. Ezen kívül nincs bennük szintetikus színezék, vagy illatanyag, ahogyan ásványi olaj alapú összetevő sem. Teljesen bőrbarát és ezt a bőrgyógyászati tesztek támasztják alá, tehát nem csak egy légből kapott információ.

Egy érdekesség még szintén a herbiovit.hu oldalról az, hogy nem csak arra jó ez a termék, hogy az ember simán bekenje vele a lábát, hanem teljes masszázsokat is lehet vele végezni, úgy még inkább kellemes lesz a hatása.

A termék a vadgesztenyén túl számos másik olyan összetevőt is tartalmaz, ami gondoskodik a lábunk egészségéről kívül és belül. Ilyen például a benne lévő szőlőlevél kivonat, a mentol és a borsmentaolaj is. Ez mind hozzájárul ahhoz, hogy a nehézlábérzet csökkenjen, a visszerek visszahúzódjanak, a lábunkat frissebbnek és könnyebbnek érezhessük, valamint a bőrünk gyulladását is csökkenteni tudjuk.

A teljesen vegán formulát 250 ml-es kiszerelésben tudjuk házhoz rendelni és ebben az esetben 1790 forintot kell érte fizetni. Szerintem ez egy igazán jutányos ár, hiszen ez a mennyiségű lábkrém igazán sokáig kiszolgálhat minket. De ha esetleg valaki szeretne egy utazós kiszerelést is beszerezni, akkor van ennél kisebb, tégelyes helyett tubusos kiszerelésben, 990 forintért.

Tehát összességében, bár a vadgesztenye krém arcra nem egy jó választás, a megfelelő lábápolás az garantált vele. Nekem tényleg nagyon sokat szokott segíteni egy hosszú nap után, ezért ajánlom mindenkinek, aki sokat van talpon, sokat hord magassarkút, vagy egyszerűen csak nehezen bírja az ácsorgást és szeretné magát kényesztetni és meglepni egy remek lábkrémmel. Ez egy afféle tégelybe zárt mindennapos lazítás- annak, aki él vele.