Olvass újságot és megtudod, hogy milyen bukósisak a legmegfelelőbb számodra!
 

Olvass újságot és megtudod, hogy milyen bukósisak a legmegfelelőbb számodra!

Gyakran olvasok újságot, szeretek tisztában lenni a hírekkel. Mivel a mai világban nagyon két politikai táborra oszlanak a folyóiratok, hírújságok, és csak a bulvár magazinok maradnak meg valahol, a középpontban, amiket viszont ki nem állhatok, ezért inkább egy speciális témával foglalkozó újságot szoktam böngészni. Vagy megveszem mind a két beállítottságú újságot, és összehasonlítom, értékelem őket és persze a saját véleményem és tájékozottságom alapján eldöntöm, hogy melyik a helyes és melyik a nem, melyiknek vannak valóban hiteles közleményei. Tehát igyekszem nem kimaradni a világ dolgaiból, legyen szó politikáról, vagy éppen csak a kutatások alapján világszerte tomboló legújabb őrületeknek.

Sporttal és kultúrával is szívesen foglalkozom, így kerültem össze egy-két, motorozással, kapcsolatos rovattal is. Ezekben arról volt szó, hogy mi is kell ahhoz, hogy valaki biztonságos körülmények között tudjon motorozni, és ennek ellenére tudja azt élvezni. Sokszor megesik ugyanis, hogy annyira sok védőfelszerelést kell magára vennie az embernek, hogy majd meggyullad benne, alig fér fel a ruhára, és ha nagy nehezen rajtunk van, meg sem tudunk mozdulni. Továbbá arról is írt, hogy egy bukósisak is mennyire kényelmetlen tud lenni, ha az ember nem figyel oda kellőképpen arra, hogy méretben milyen kritériumok szerint kell megvizsgálni egy sisak kiépítését és ezáltal, hogyan lehet a tökéletes bukósisakot kiválasztani.

A cikkben írtak egy olyan oldalról, ahol egy az erre irányuló tudnivalók pontosan jelezve vannak és minden, ami fontos lehet a bukósisakokkal, kapcsolatban ott van.

Egy közeli barátom pont nemrég siránkozott nekem, hogy mennyire nem talál olyan oldalt, ahol, mint kezdő motoros tájékozódni tud az ilyen dolgokról. Ezért úgy döntöttem, hogy megveszem neki ezt az újságot, hátha ez tud bármekkora segítséget nyújtani neki, céljai elérésében.

Amikor megkapta tőlem, azonnal elkezdte bújni és nem sokra rá, már ült is a számítógépe előtt és böngészte az oldalt, hogy hogyan tudna magának megfelelő bukósisakot találni.

Nagyon hálás volt nekem, de ezután nem találkoztunk, úgy két hétig. Majd írt nekem egy üzenetet, amiben elmesélte, hogy milyen sikeres vásárt csinált ennek a web oldalnak, valamint az újágnak köszönhetően, amit adtam neki.

Sőt leírta azt is, hogy ne ijedjek meg, de már a biztonsági törésteszten is átment a bukósisak. De nem azért, mert balesetet szenvedett volna a motorral, hanem mert véletlen kiejtette a kezéből egy lépcső tetején és egy emeletet pattogott lefelé a sisak, de nem történt nagyobb baja. Persze rögtön összekarcolódott a festése és itt ott megnyomódott, de ezzel együtt lehet írni. Szerencsére, mivel még csak kezdő motoros, nincs szüksége a legdrágább bukósisakra és így nem fáj annyira, hogy nem néz ki tökéletesen.

A lényeg, hogy örülök, hogy puszta kíváncsiságom miatt tudtam segíteni egy barátomnak abban, hogy megvalósítsa azt, amire hónapok, vagy akár évek óta vágyott. Ezért szeretek tájékozódni mindenről, nem csak arról, ami a legfontosabb, vagy amiről muszáj. Erre büszke is vagyok, és mindenkinek javasolom, hogy ha már a szépirodalom, vagy egyáltalán a könyvek olvasása már megy ki a divatból, azért híreket és újságokat, mindenképp olvassatok, mert itt élünk egy világban, ami minden jóságával és bűnével arra vár, hogy felfedezzük és éljünk benne.