Az autószerelés művészetének is megvan a maga szakmai irodalma
 

Az autószerelés művészetének is megvan a maga szakmai irodalma

Nem mondhatjátok, hogy nem vagyok nyitott az újdonságokra. Igyekszem mindig olyan információknak is utána olvasni, ami teljesen idegen számomra és ezeket általában meg is szoktam nektek írni. Hátha azzal, hogy a saját ismereteimet tágítom, egy kicsit ösztönözni tudok arra másokat is, hogy ők is hasonló módon tegyenek. Szerintem ez mindenképpen hasznos tudás lehet és én nagyon szeretem, amikor másokkal ilyen hatással vagyok. Nem sokára szervizbe kell vinni az autót a téli átállás miatt, ezért egy kicsit utána jártam a témának. De végül mindig oda lyukadtam ki, hogy a Méta Autószervizben majd mindent elintéznek nekem egy csapásra.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Ez az a szerviz a 19. kerületben, ahová az összes barátom hordja az autóját. Mivel én csak a nyáron vettem egyet magamnak, ezért ez lesz az első ilyen élményem majd és éppen ezért ígérem, hogy írok róla. De ez még egy pár hét múlva lesz csak. Addig viszont tudok nektek mesélni azokról a hasznos okosságokról, amikről a weboldalukon olvastam.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – egyrészt, ebből már elég jól látszik, hogy egy olyan szervizről van szó, akik teljes körű szolgáltatást vállalnak az járműveket illetően. De hogy még abban is lehessen rájuk számítani, hogy edukáljanak!? Hát ez már tényleg csúcs! A weboldalukon, vagyis a metaautoszerviz.hu oldalon ugyanis csupa-csupa hasznos blog bejegyzést is lehet olvasni arról, hogy az autóban hogyan és mire érdemes figyelni.

Szerintem csupa olyan téma kerül a Méta Autószerviz ezen felületén, amire amúgy mindenki kíváncsi, akit egy kicsit is foglalkoztat, hogy mi történik az autójukkal azután, hogy ott hagyják a szervizben különböző “beavatkozásokra”.

Így például lehet náluk olvasni arról, hogy miért is nem olyan jó ötlet az olajcseréket elhanyagolni, ahogyan arról is, hogy hogyan zajlik pontosan a fékek ellenőrzése, de még arról is van bejegyzés ezen a felületen, hogy miért játszik fontos szerepet egy autó életében a rendszeres diagnosztikai ellenőrzés. Ezekre a kérdésekre mind-mind részletes választ lehet kapni a metaautoszerviz.hu blogjában.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – én mondtam, hogy szerintem megbízható választás, de ha nem hiszitek, hát olvassatok utána magatok is. Szerintem ahol ilyen alapos és szakmai blog bejegyzéseket olvashat az ember, ott valóban biztos kezekben hagyhatja ott az autóját, vagy motorját.

Lehet szó futóműbeállításról, klímafeltöltésről és tisztításról, olajcseréről, fékbeállításról, gumicseréről, vagy bármi másról. A Méta Autószervizben tárt karokkal várják az embert, csak egyeztessünk velük előre időpontot a metaautoszerviz.hu felületen található valamelyik elérhetőségen. Ha pedig túl leszek velük az első élményemen, akkor ahogyan azt ígértem, megírom majd.