Akár pécsiként is vállalhatsz munkát a TopiWorknél
 

Akár pécsiként is vállalhatsz munkát a TopiWorknél

Gondolatban már nem egyszer jártam Pécsett! Gyakorlatilag azonban még soha – sajnos. Már kicsit kezdek attól félni, hogy el vagyok átkozva Péccsel kapcsolatban, ugyanis kétszer is készültem már oda, és mindkét alkalommal közvetlenül az utazás előtt szereztem egy olyan sérülést, ami meghiúsította az utazásomat. Pedig több múzeumba is nagyon szívesen ellátogatnék, és hát maga a környék is meseszép! Idén ősszel lesz ott egy művészeti fesztivál, amire nagyon szeretnék menni – talán eljutok, de nem szeretnék semmit elkiabálni… Már szinte nem merek tervezni az eddigi tapasztalataim miatt. Pedig több irodalmi program is lesz majd, ami nagyon érdekel, és például lapszámbemutatók, felolvasások, ilyesmik… Azért nem csak Pécs kultúrája vonz, hanem a menő éttermek is, amiket kinéztem magamnak. Reggeliző, ebédelős és vacsorázós helyet is találtam már, hát nem mondom, hogy nem élem bele magamat, hogy idén tényleg eljutok… Reméljük a legjobbakat!

De most nem csak a pécsiekhez szólnék, bár aki arrafelé él, annak is érdemes lehet figyelnie a továbbiakban. Aki diákmunka ügyében nézelődik mostanság – főként Pest megyében, de országosan, bárhonnan végezhető munkákat is kínálnak -, annak szeretném ajánlani a TopiWork Iskolaszövetkezetet. A szövetkezet egyik különlegessége, hogy számos gyakornoki pozíciót is kínál az aktív vagy passzív jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára, mindezeket akár IT, HR, műszaki vagy gazdasági területen. A TopiWork Iskolaszövetkezet emellett nagyon informatív weboldallal rendelkezik – a témában kezdők nem csak a konkrét álláshirdetéseket, hanem hasznos tippeket is találnak az oldalon és a blog szekcióban. Ha nem tudod, hogyan zajlik egy diákmunkára való jelentkezés, akkor a folyamat egyes részeiről a Gy. I. K. menüpont alatt is bővebben olvashatsz. Nálunk elég nagyot ment a TopiWork Iskolaszövetkezet, ugyanis többünknek is sikerült nagyon jó állást megcsípni, és már több hónapja dolgozunk az adott helyen. Volt olyan, aki inkább könnyű fizikai munkát vállalt be, változatosabb műszakokkal, más már tényleg egyből a gyakornoki helyekre hajtott – csak rajtad áll, hogyan döntesz.

diákmunka

Ha tehát olyan diákmunkát keresel, amit akár otthonról vagy részmunkaidőben is végezhetsz, akkor nagyon jó választás a TopiWork. Persze megértem, ha izgulsz, mert épp nem tudod, hogy mi vár rád – megmondom őszintén, hogy az interjú előtt kicsit én is paráztam -, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Maximum nem sikerül elsőre, de nem erre kell koncentrálni szerintem, hanem arra, hogy menni fog. Bármilyen kérdés is merülne fel benned, ne feledd, hogy a TopiWork Iskolaszövetkezet dolgozóihoz is bátran fordulhatsz velük. Én mindig azt tapasztaltam, hogy segítőkészek, gyorsan reagálnak és igazán profik abban, amit csinálnak. Ráadásul igazán nagy nevű cégekkel dolgoznak együtt immáron több éve, ezért a jó szakmai lehetőség garantált! Mindenkit csak biztatni tudok, aki szeretne egy jó kis diákmunkát, hogy látogasson el a TopiWork oldalára, és nézzen szét az ajánlatok között. Rendszeresen frissül az oldal a legújabb ajánlatokkal, érdemes tehát naprakésznek lenni!