Ha a környéken nincsenek ruhaboltok, jól jön egy alkalmi ruha webáruház
 

Ha a környéken nincsenek ruhaboltok, jól jön egy alkalmi ruha webáruház

olcsó alkalmi ruhákImádok Pécsen lakni! Annyira gyönyörű ez a város, hogy egyszerűen nem lehet betelni vele, arról nem is beszélve, hogy egyes helyeken szinte érezni lehet a történelmet. Gyönyörűek a régi épületek, a belvárosnak is olyan hangulata van, hogy azt leírni nem is lehet, meg kell tapasztalni.

Annak ellenére, hogy mennyire imádom a várost, nem mindennel vagyok megelégedve. Olyan boltokból például elég kevés van, ahol elegáns alkalmi ruhákat lehet vásárolni, pénztárcabarát áron. Nagyanyáinknak, sőt, még anyukám korosztályának is ilyenkor csak két lehetősége volt: Vagy megelégedtek a helyi választékkal, vagy pedig felutaztak a fővárosba vásárolni. Amióta azonban létezik az internet, annak köszönhetően a vásárlási lehetőségek is széleskörűbbek lettek.

Van például egy kedvenc webáruházam, ahonnan már milliószor rendeltem magamnak különböző ruhákat. Nagyon jó kis bolt, mert minden korosztályú és méretű nő találhat náluk megfelelő öltözéket, bármilyen alkalomra. Legutóbb az egyik barátnőmnek is ajánlottam ezt a webáruházat, mikor csipkés alkalmi ruhát keresett magának. Mindketten ugyan arra a rendezvényre voltunk hivatalosak, ezért azt ajánlottam neki, hogy nézegessünk együtt ruhákat, nehogy véletlenül ugyan azt válasszuk ki. Senki sem szereti, ha egy eseményen valaki ugyan azt a ruhát viseli, mint ő. Viki is egyetértett velem abban, hogy ez jó ötlet.

Maga a rendezvény múlt hétvégén volt Ofűn, a tavaknál. Egy ismerősünknek van ott egy kis hétvégi háza és úgy gondolta, hogy a jó idő tiszteletére rendez ez kisebb összejövetelt a barátainak és a kollégáinak. Viki és én a kollégák csoportba tartozunk, mivel a házigazda a főnökünk. Kicsit furcsa érzés volt, mikor meghívott minket, de jól esett, hogy ránk is gondolt. Még jó, hogy Tamás előre közölte, hogy elegáns lesz a dress code, mert különben szerintem Viki is és én is lazábbra vettük volna a figurát. Így viszont fel tudunk készülni mindenre.

Nagyon sok jó ruhát találtunk a honlapon és szerencsére egyikünk sem ugyan abba a ruhába szeretett bele, szóval nem kellett kő, papír ollóval eldöntenünk, hogy ki veheti meg. Én egy elegáns, fekete térdig érő ruhát választottam, Viki pedig egy púderrózsaszín, vállpántos ruhát. Mindkettő nagyon jól nézett ki a képeken, ráadásul az áruk is kimondottan kedvező volt, így nem is volt kérdés, hogy megrendeljük-e.

Amikor megérkezett hozzám a ruha, egyből fel is próbáltam és szerencsére jó volt a méret és tökéletesen állt. Másnap Viki is elmesélte a munkahelyünkön, hogy hozzá is megérkezett a választott öltözék és ő is meg van vele elégedve. Nem lepődtem meg ezen, mert eddig minden rendelésem zökkenőmentes volt, ezért sejtettem, hogy Viki is pozitívan fog vélekedni róla.

Az orfűi esemény is nagyon jó volt. Kicsi aggódtam amiatt, hogy nagyon hivatalos lesz a hangulat, de egyáltalán nem volt az. Mindenki beszélgetett mindenkivel, közben pedig finomakat ettünk és ittunk. Az idő is remek volt, egész délután sütött a nap és este sem volt hideg egyáltalán. A látvány pedig… mesés volt! Az éledező természet, a tavon megcsillanó fény, madárcsicsergés. Nem is kell ennél jobb dolog hétvégére. Arról nem is beszélve, hogy ezen a kis összejövetelen megismerkedtem egy Viktor nevű sráccal, aki a főnököm felesége révén jött el. Mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak, ráadásul még telefonszámot is cseréltünk, szóval nem tartom kizártnak, hogy a jövőben is találkozni fogunk valamikor. Ezek szerint tényleg telitalálat volt az aznap viselt ruhám.