Egy webshop, ahol elég nagy táskát vehetsz a könyveidnek
 

Egy webshop, ahol elég nagy táskát vehetsz a könyveidnek

Tudom, nem mindenkinek ez a legnagyobb problémája, de valakinek biztos ez is egy nagyon fontos szemszög, mikor táskát választ. Nem hiszem, hogy egyedül én vagyok olyan könyvmoly, hogy mindenhova könyvet vigyek, ahová megyek. Persze manapság már lehet e-könyvet is venni, és olyankor nem olyan fontos, hogy nagyobb fajta legyen a táskád, de még így is sokan ragaszkodnak a tradicionális papír alapú könyvhöz. Mit ne mondjak egyes helyzetekben nagyon hasznos tud lenni, főleg ha kemény kötésű könyvről van szó.

Na, de hol találhatsz olyan táskát, amibe biztos, hogy elfér épp az a könyv, amit olvasol, de elég divatos ahhoz, hogy akár a városban sétálj vele? A válasz az annataska.hu, egy olyan webáruház, ahol biztos megleled szíved vágyát, legyen az váll vagy háti táska, férfiaknak vagy nőknek. Rendkívül szép márkás termékekről van itt szó, mint például a Tamaris vagy az Anekke, ha ki akarsz tűnni a tömegből. Van például olyan ismerősöm, aki azért hord ilyen táskát (azon kívül persze, hogy szereti), hogy könnyen felismerhető legyen, ha esetleg találkozik valakivel. Meg úgy amúgy is szeret feltűnést kelteni.

Az árakat tekintve is nagy a választék. Pláne, ha épp olyan időszakban nézel be hozzájuk, amikor leárazás van. Van, hogy akár tíz ezer forintot is megspórolhatsz. Az én nagy kedvenceim a Tamaris válltáskák. Ugyan ezek elvileg kisebb méretűek kellenének, hogy legyenek, de ha szemfüles vagy, nagyon könnyen kiszúrhatod a tökéletes könyvesboltba járó táskát a kínálatból. És mivel ezek minőségi termékek, ezért nem kell attól félni, hogy nem bírják majd a gyűrődést. Mert bírják ám ezek.

Ha viszont neked nem ez a kedvenced, még akad itt Jana, Olasz márkás és Bugatti táska is az említettek mellett. Nekem a választék mérete pont megfelelő. Én nem szeretem az olyan webáruházakat, ahol túl nagy a választék, mert akkor ott ülsz a gép előtt órákat, és nem vagy előbbre, mint ahogy kezdted. itt meg belépsz. Kiválasztod, milyen típusú, vagy márkájú táskát szeretnél, és pik-pakk meg is találtad, amelyik a legjobban tetszik.

Az árak ugyan átlagon felüliek, de átlagon felüli terméket is kapsz. plusz egy táska, főleg ha a mindennapokra veszed nem kimondottan egy olyan dolog, amiből mindig újra és újra van szükséged. esetleg csak akkor ha elszakad vagy kifeslik. Na ezek a táskák szerintem akár tíz évet is kibírhatnak, ha okosan cipeli őket a gazdája.

A szállítás nagyon egyszerű és a legtöbb webshophoz képest még olcsó is. Egy ezresbe kerül, mindegy hogyan szállítod: házhoz, vagy pick-pack pontra, és kezelési költség sincs az utánvét után, szóval nyugodtan fizethetsz a futárnál is, kártyával vagy készpénzzel, ahogy neked kényelmesebb. A szállítás pedig ha egy terméket rendelsz, csak 1-3 munkanap, ha többet, akkor lehet 5 is, de szerintem még ez is nagyon gyors szállítás, én volt, hogy heteket vártam magyar beszállítóra, szóval, lehet méregetni a különbséget.

Plusz, ha annyira megtetszett az oldaluk, fel tudsz iratkozni a hírlevelükre is, aminek a segítségével gyorsan értesülhetsz a legújabb akciókról, kollekciókról és még kedvezményt is kapsz, amit akár az első vásárlás alatt ki is használhatsz.

Persze, mindenkinek mások az igényei, de szerintem, ha olyan táskát szeretnél magadnak, vagy akár valamelyik barátodnak, családtagodnak, amit aztán biztosan sok éven keresztül használhatnak majd, és még divatos is, ez a legjobb hely hozzá. Nem csak minőségi árut ajánlanak, de olyan választékot, amiben akár még a férfiak is könnyen találnak maguknak olyat, ami a kedvükre van.

Szóval, ha táska vásárláson töröd a fejed, mindenképp adj egy esélyt az annataska.hu webáruházának. Én nem bántam meg, remélem te sem fogod.