Pécsen romlott el az elektromos fogkefém, de már rendeltem is mást
 

Pécsen romlott el az elektromos fogkefém, de már rendeltem is mást

Nagyon kedvelem Pécset.

Még egyetemista koromban jártam többször oda konferenciára ‒ Bölcsészettudományi Karon tanultam ‒, aztán fesztiválokra is, miután pedig már elég pécsi emberrel összebarátkoztam, mentem „csak úgy is”, egy-egy hétvégére, hiszen volt ismerős, lehetett hol aludni.

Még azt is fontolgattam, hogy egyetem után oda is költözöm, de végül Budapesten találtam jü munkahelyet, és a munka idekötött.

Ennek ellenére viszont rengeteget járok mostanában is Pécsre. Na jó, a rengeteg alatt az értendő, hogy azért 2-3 havonta odautazom egy hétvégére. Van ott ugyanis egy nagyon kedves barátnőm, Panni, őt szoktam látogatni.

De azért olyannyira rendszeres vendég vagyok, hogy hagytam ott cuccokat a Panninál: ruhákat, főleg otthoni holmit, pizsamát, törülközőt, szóval az alap dolgokat. Fogkefét nem, mert most már évek óta csak elektromos fogkefét használok. Van egy olyan szuper kis készülékem, ami egy feltöltéssel akár 4-5 napot is bír, úgyhogy csak simán be szoktam ezt dobni a táskámba, mikor utazom, aztán a Panninál is tudom használni a fogkefémet.

Igen ám, de a múltkori alkalommal elromlott… Fogalmunk sem volt, mi lehet a baja, egyszerűen nem kapcsolt be. Arra gyanakodtam, hogy talán lemerülhetett az akkumlátor, azért már megvan pár éve, lehet, mégse bírja már annyi ideig, mint régen… Hétvége volt, szervízbe se tudtam volna elvinni ‒ pedig eléggé ragaszkodom hozzá ‒, meg egyébként sem akartam Panninak nyafogni emiatt. Kértem tőle egy sima fogkefét, aztán úgy voltam vele, majd foglalkozom a dologgal.

Hazafelé menet a vonaton végül úgy döntöttem, hogy talán jobb lesz elengedni ezt a régi gépet. Egyébként tényleg megszoktam és megszerettem már, de egy ideje nézegettem más elektromos fogkeféket, például a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/elektromos-fogkefe-c1129 oldalon, és gondolkodtam, hogy le fogom cserélni valami olyanra, ami már többet tud. Azért jelentőset fejlődött a technika, mióta megvettem ezt a gépet, most már állítólag többet tudnak, hatékonyabbak az új eszközök.

Így hát a már fentebb is linkelt oldalon: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/elektromos-fogkefe-c1129 nézelődtem fogkefék után. Nagyon szeretem egyébként a Bestmarktot, mindenfélét innen szoktam rendelni. Nekem ez vált be nagyon, másoknak más oldal. A mostani elektromos fogkefém is innen rendeltem anno. Jó, persze nyilván nem lehet azt mondani, hogy azért volt jó ennyi évig, mert innen rendeltem, de azért én úgy vettem észre, hogy főleg csak minőségi termékeket forgalmaznak, szóval bátran merek nézelődni a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/elektromos-fogkefe-c1129 oldalon. De egyébként rendelni is bátran merek. Többször is rendeltem már a Bestmarktról, nekem nagyon megbízhatónak tűnt az online fizetés is, a kiszállításról nem is beszélve. Soha nem volt semmi problémám velük.

Szóval hazafele a vonaton ki is választottam az új elektromos fogkefém, és meg is rendeltem. Alig pár napon belül már ki is szállították a BestMarktól, tehát ismételten megérdemelték a bizalmam. Azért elvittem a régit is szervízbe, és végül ne  túl drágán meg tudták javítani, szóval legalább van egy tartalék fogkefém, hogyha az újjal történik valami. Nem azt mondom, hogy ne lettem volna képes a sima fogkefével fogat mosni, de abban a pár napban, míg az elektromos fogkefe nélkül voltam… Nagyon hiányzott.