Pécs helyett Budapest lett
 

Pécs helyett Budapest lett

A barátnőmet a múlt héten meglátogattam, ugyanis az ő szülővárosa Pécs. Nagyon szép hely, többször is jártam már így nála és mindig feltölt a vele töltött idő. Meséltünk egymásnak az életünkről, hogy mi történik most velünk, milyen terveink vannak a jövőre nézve, és meséltem neki a mellbimbo műtétemről is. Nagyon kevés emberrel osztom meg az ilyen dolgaimat, de ő a legjobb barátnőm, így mindenről tud ami velem történik.

Elmeséltem neki, hogy a Klemed Plasztikai Sebészeten jártam pár héttel ezelőtt, és velük beszéltük meg a mellbimbo plasztikámat. Először az oldalukon tájékozódtam mindenről, amiről csak tudtam. Szerencsére nagyon sok hasznos információt megtalálhattam ott is, így sokkal felkészültebben tudtam részt venni a személyes konzultáción.

A weboldalukon tudtam meg azt is, hogy mennyiféle okkal kereshetik fel őket ezzel a beavatkozással kapcsolatban. Például ilyen lehet a számfeletti mellbimbó, a mellbimbók nagyságbeli eltérése, a befordult mellbimbó és még van pár ilyen helyzet. Ezekben az esetekben nagyon hasznos és jó tud lenni a mellbimbóplasztika.

Nagyon sokféle műtétet és beavatkozást végeznek a Klemed klinikán, így mindenkinek érdemes lehet szétnézni az oldalukon, aki esetleg ilyesmin gondolkozik, vagy műtétre van szüksége. Vállalnak plasztikai és esztétikai beavatkozásokat, illetve különféle műtéteket is.

Ami pedig szintén nagy segítség volt a számomra, az az volt, hogy egy blogot is írnak azokkal a témákkal kapcsolatosan, amivel foglalkoznak. Szinte minden beavatkozásról található egy blog cikk, így még nagyobb tudásra tehet szert mindenki ezen a területen, és remélhetőleg kevesebb kérdőjel marad a fejében.

Miután mindent elmeséltem a barátnőmnek már el is érdekezett az idő, hogy vissza induljak Budapestre, mert másnap már sor is került a mellbimbóplasztikámra. Izgatott is voltam, de egy kis félelem még így is volt bennem. De kíváncsian vártam az eredményt, és már alig vártam, hogy kész legyen.