Nyomtatott sajtó vagy póló rendelés interneten?
 

Nyomtatott sajtó vagy póló rendelés interneten?

Amikor beiratkoztam a főiskolára, még jó ötletnek tartottam, hogy újságíró leszek, és nyomtatott újságban fogom írni a cikkeimet. Mire elvégeztem, és diplomát szereztem a világ felgyorsult, még vannak nyomtatott lapok, de már az interneten olvassák legtöbben a cikkeket, ehhez alkalmazkodnom kellett, mint ahogy ahhoz is, hogy már nem személyesen járok az üzletekbe ajándékokat venni, hanem az interneten, webshopban rendelem meg.

A páromat szerettem volna meglepni, egy nagyon kis találó és vicces pólóval, amikor a póló nyomtatás eszembe jutott. Természetesen ehhez keresetem egy céget, és a póló nyomtatás koronázatlan királyát meg is találtam.

Szinte hihetetlen, hogy milyen könnyen ment, nem is gondoltam volna, hogy amint meglátom az oldalt tudni fogom, hogy itt meglelem, azt a pólót, amit elképzeltem ajándékba. Számos termékkínálatuk létezik és arra is rendkívüli módon figyelnek, hogy jól elkülönüljenek a férfi és női termékek, úgyhogy a vásárlójuk, tudja is rögvest, hogy melyik szekcióban kezdjen keresni. Megrendeltem a pólót, és bíztam abban, hogy olyan remek minőséget kapok, mint amelyet a cég a fényképek alapján feltüntet, és hogy a kiszállítással nem lesz gond, és időben megérkezik addig a napig, amikor oda akarom adni a pólót. Szerencsére a félelmeim alaptalanok voltak, a csomag megérkezése után, egy remek minőségű, jó tapintású, és puha pólót foghattam a kezemben, és a kiszállítás sem tartott tovább egy napnál. Szuper minőség, szuper áron.