Pécs népe, kétkerékre! Tavasztól csak kerékpárral közlekedek
 

Pécs népe, kétkerékre! Tavasztól csak kerékpárral közlekedek

Miért várjuk az újévi fogadalommal januárig, amikor már most is tudom, hogy mit fogok megígérni magamnak? Azt, hogy tavasztól csak kerékpárral fogok közlekedni – persze a távolsági közlekedést leszámítva, mert hát indokolt esetben azért mégis ott az autó. Pécs gyönyörű hely, így miért ne lassulnék le a közlekedésben is ahhoz, hogy ezt ki is élvezhessem?! Lassuljatok le ti is! Kerékpár bolt ötletem is van hozzá, hogy mit és honnan érdemes bevásárolni.

Az én üzletem a motorbolt.co.hu. Ez nem pusztán egy bolt, hanem egy webshop is egyben, ahol követik az igények változását és a világ változását is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy itt már nem csak motorok és kerékpárok kaphatók, hanem van a kínálatban elektromos kerékpár, elektromos roller és robogó is, na meg hozzá van egy kicsi a régi időkből is: Simson alkatrészek minden mennyiségben.

Kerékpár bolt van sok, de olyan, ami tényleg követi a trendeket és a legmodernebb eszközöket kínálja azzal együtt, hogy ezeket még megfizethető árakon is adja – na ilyen nem sok van. Nekem a motorbolt.co.hu ezt nyújtja, hiszen van már náluk e-bike 300 ezer forint alatt. Ez szerintem meglehetősen jutányos ár egy elektromos kerékpárért, hiszen egy hagyományos, “egyszerű” bicó is van, hogy ennyibe, vagy még bőven többe is kerül. Mindez persze megéri, mert az élet kétkeréken sokkal egészségesebb, mint a kocsiban ücsörögve.

Így buzdítok arra mindenkit, hogy gondolja át a kétkeres élet előnyeit és döntsön. Kerékpár bolt pedig akad mindenhol, de ha az interneten vásárolnátok, akkor a motorbolt.co.hu weboldala megbízható és igazán széles választékkal rendelkezik minden kétkerekes területen.