Tökéletes esti program: egy pohár bor és egy folyóirat
 

Tökéletes esti program: egy pohár bor és egy folyóirat

A kultúra és az irodalom mindig is nagy szerepet töltött be az életemben. Amióta nem a fővárosban élek, hanem leköltöztem Pécsre, benne vagyok egy társaságban, akikkel egy irodalmi folyóiratot adunk ki minden hónapban. Szorgosan dolgozunk, hogy minden hónapban érdekes témákkal szolgáljunk olvasóink számára. Amikor elkészül a havonta esedékes lap, mi, a szerkesztők kapjuk meg az első példányokat. Ilyenkor a kedvenc programom, hogy leülök a folyóirattal egy pohár borral a kezemben, hogy megnézzem, mit alkottunk.

Ehhez a programhoz a tökéletes feherboros pohar is a rendelkezésemre áll. Még egy Budapesti üzletben vettem. Annak idején a vendéglátásban dolgoztam, és a munkahelyemen mindig a Hunnia Kristály Kft.-től szereztük be a konyhai eszközeinket, ahol felfedeztem azt a bizonyos boros poharat, és elhatároztam, hogy nekem is szükségem van egyre, hiszen teljesen levett a lábamról.

feherboros pohar

Emlékszem a napra, amikor besétáltam az üzletbe és megvettem sajátomat. A cég egyébként minden terület kiszolgálásában igyekszik a toppon lenni, legyen szó akár éttermekről, bisztrókról, vagy akár kávézókról. Mindennapi és különleges konyhai eszközök is megtalálhatóak náluk kezdve a menzán használt termékektől egészen a fine dining stílust alkalmazó éttermek által kedvelt darabokig. Különböző áruik neves, külföldi cégektől érkeznek és többségük (szinte minden az oldalon) HORECA minőségű. Azonban, ha nem a fővárosban élsz, akkor sem kell aggódnod, hogy kimaradsz varázslatos kínálatukból, hiszen a webáruházuk bármikor elérhető és két futárcéggel is együtt dolgoznak, így országszerte szabadon rendelhetsz tőlük otthonodba, vagy vendéglátóipari egységedbe konyhai eszközöket. Én mindig bátran ajánlom őket minden ismerősömnek, hátha ennél a cégnél rejlik számukra is a tökéletes feherboros pohar.