Irodalmi est segített az elektromos fűtésben
 

Irodalmi est segített az elektromos fűtésben

Egészen kiskoromtól fogva rajongok az irodalomért: ez a rajongás kicsiként a mesékkel kezdődött, majd ahogy nőttem, fordultam folyamatosan a komolyabb művek felé, olyannyira, hogy végül magyar szakon is végeztem az egyetemen. Ezalatt szintén rendszeres vendége voltam a különböző irodalmi köröknek, dolgoztam folyóiratoknál, publikáltam is, illetve gyakran ellátogattunk baráti körömmel a minket érdeklő felolvasóestekre, író-olvasó találkozókra – ezek kapcsolatépítésnek is remekül beváltak a későbbiekre nézve, sőt, az egyetemen is nagy hasznát vettem ezen aktivitásaimnak és később az önéletrajzomban sem mutatott rosszul pár munkám. Esteken pedig nagyon sok helyen részt vettünk, nem voltunk rest akár órákat is utazni az eseményre, ha az érdekelt minket, majd hazajutni – de arra is volt példa, hogy ott helyben szálltunk meg, vettünk ki egy fapadosabb szobát valahol, tehát elég spontán életet éltünk.

Egy ilyen est legvégén történt, hogy anyukám dühöngve hívott fel azzal kapcsolatban, hogy igazából fogalma sincs, hogy mikor fogjuk tudni megcsináltatni a fűtésrendszerünket, mert már a harmadik “szaki” mondja vissza, vagy éppen szivárgott el valahova az éterbe és nem jelent meg. Ezt hallva egy jelenlévő jött oda hozzám azzal, hogy hallotta a beszélgetésünket és ha gondolom, akkor tud javasolni egy elektromos fűtés weboldal linket. Persze hülye lettem volna elutasítani, így elérhetőségcsere után rögtön át is küldte a https://futesrendszerek.hu/ linkjét, ezt pedig azonnal továbbítottam is az otthoniaknak.

Az ajánló elmondása szerint egy nagyon jó cégről van szó, és az elektromos fűtésükhöz ők is őket keresték meg, maximális megelégedettségükre: gyors és pontos kivitelezőket küldtek, előzetes felméréssel. A honlapot átolvasva mi is meggyőződhettünk róla, hogy szimpatikusak és megbízhatónak tűntek, aminek pedig nagyon örültünk, hogy ezen az elektromos fűtéses weboldalon szépen, mindenki számára érthetően összefoglalták az elektromos fűtés előnyeit és hátrányait egyaránt. Természetesen előny volt, hogy elektromos fűtés során nincs égés, így nincs égési melléktermék, közvetlenül nincs is károsanyag-kibocsátás, nem úgy, mint a hagyományos módszerek esetében.

Az elektromos fűtés előnye még a sokrétű felhasználási lehetőség: léteznek már elektromos kazánok is, de használhatóak elektromos radiátorok, fűtőszőnyegek, hősugárzók, kandallók formájában is, tehát nem jelenthet problémát egy tisztán elektromos rendszer kialakítása sem. Szintén előny még, hogy az elektromos fűtési lehetőségek nemcsak tisztábbak, hanem a legtöbb esetben hatékonyabbak is hagyományos típusú társaiknál, így hát hosszú távon gazdaságosabbá is válhatnak, főleg, ha az ember még beruház egy napelemes rendszerre is.

Nem is haboztunk, örülve, hogy ajánlás útját kaptuk meg egy az elektromos fűtés weboldal linket, miután hazaértem, rögtön kértünk is egy árajánlatot és vártuk, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot. Ez nagyon gyorsan meg is történt, így a területi partnerükkel pikk-pakk konzultálhattunk a részletekről és nagy megkönnyebbülésünkre úgy tűnt, végre nem egy eltűnő, nem megbízható vállalkozásra bukkantunk rá. Az árajánlat elfogadása után minden úgy ment, mint a karikacsapás: az ígért határidőkel tökéletesen betartva folytak onnantól kezdve a munkálatok, az összegben sem történtek variálások, nem voltak halogatások – nagyon sajnáltuk, hogy nem őket találtuk meg és kerestük fel már elsőre, sokkal könnyebb dolgunk lett volna. A segítőkész úriembernek, általa pedig a https://futesrendszerek.hu/-nak hála azóta már boldogan élvezhetjük az elektromos fűtés minden előnyét és nincs már gondunk a megbízhatatlan kivitelezőkre sem. Ha valaki szintén hasonlóban gondolkozik, annak jó szívvel tudjuk őket ajánlani mi is!