Mi jobb Pécsben, és mi a jobb a Pesten élésben?
 

Mi jobb Pécsben, és mi a jobb a Pesten élésben?

Kétlaki vagyok, szóval össze tudom már hasonlítani.

Pécsben én pont azt szeretem, ami a gyengesége is lehetne: kisebb, szűkösebb a kulturális élet, de az attól még nagyon értékes és a kicsisége miatt sokan állnak közelebb hozzám. A művészvilágból sokakat ismerek személyesen, amire a fővárosi pezsgő miliőben esély sem lenne. Ugyanakkor a pesti változata a magyar kultúrafogyasztásnak tényleg változatosabb is. Több az opció. De Pestben az a kedvencem, hogy korszerűbbek a szolgáltatások. Elég hivatkozásképp azt a példát hoznom, ami akkor történt, amikor erre kellett rákeresnem: vízvezeték szerelő budapest.

A linken található Topvízgázfűtésszerelő nevű cég úgy hárított el nálam minden egyes problémát, ami Pécsett így sosem ment senkinek. A topvizgazfutesszerelo.hu-tól nem cammogva szállnak ki, ha mondjuk csőtörés van. Ha máshoz kérünk időpontot, akkor sincs messze a sor vége, nem kell sokat várni, és nagyon korszerű a kommunikációjuk. Nem csak “riasztás” esetén, de ha bármi kérdés merülne fel. De ha általánosan tájékozódnék a vízszerelésről (mondjuk egy komplexebb munkáról, ami nem egy meghibásodáshoz kapcsolódik) ezzel az oldallal teljesen kiszolgálnak.

Szóval ez nagyon jó. Én ugyan a “vízvezeték szerelő budapest” szavakkal kerestem ugyan, de van tehát náluk azonnali fűtésszerelés is, meg minden olyasmi, ami egyáltalán nem kapcsolódik a vízhez. Gázszerelőjük, gázkészülékszerelőjük is van például.

Én nem tudom, hogy Pécsett van-e hasonló, de a topvizgazfutesszerelo.hu-val az volt az élményem, hogy valamire pár perc alatt az elvárhatónál is jobb szolgáltatást is kaptam, elég volt csak felmenni a netre! Pest egyik külsőbb kerületéből hívtam őket, de ők Budán, sőt az egész környező megyében, vidékről is elérhetők! Egyszerűen nagyszerű.