A munka mellett a kultúra is fontos
 

A munka mellett a kultúra is fontos

Mivel már gyermekkoromban is fontos része volt az életemnek a kultúra, ezért szerintem nem meglepő, hogy a felnőtt életemben is fontos szerepet játszik. Hiszen ennek köszönhetően tágíthatom a látókörömet és új, eddig számomra ismeretlen dolgokat ismerhetek meg.

Szerencsére a munkámban ugyanezt szintén meg tudom tenni. Legutóbb a Roadrecord csapatát ismertem meg. Egy olyan NAV-álló útnyilvántartó programot vagy appot kerestem, amivel sokkal könnyebbé tehetem ezt az adminisztrációs folyamatot.

Szerencsére ebben teljes mértékben partner tud lenni a Roadrecord, hiszen pontosan ezzel foglalkoznak. Nekik köszönhetően a menetlevél kitöltése többé már nem nehézség.

És ami még szintén jó hír számomra, hogy az útnyilvántartással még adót is megtakaríthatok. Ez egy cég számára nagyon fontos, ezért amikor erről olvastam az oldalukon, akkor nagyon megörültem. Szerencsére a honlapjukon nagyon sok hasznos információt megtudhattam róluk és a szolgáltatásukról is.

Amennyiben Te is meg szeretnéd könnyíteni a dolgozóidnak a menetlevél kitöltését, akkor ajánlom figyelmedbe a Roadrecord programját és mobil appját. Szerintem nagyon könnyen használható, és ennek hála nem kell amiatt sem aggódni, hogy vajon megfelelően van-e kitöltve. Hiszen a programnak köszönhetően a hibázási lehetőség nagyon csekély.

Ha valami kérdés merülne fel használat közben, akkor pedig az ügyfélszolgálatuk bátran hívható hétköznaponként 9-17 óra között.

Mára már több, mint 18.000 ügyféllel dolgoznak együtt, és több mint 180 percet spóroltak meg a vállalkozók a segítségüknek köszönhetően. Amennyiben ezt a statisztikát Te is szívesen erősítenéd, akkor ne habozz sokáig. Élj a lehetőséggel!

Látogass el a weboldalukra, ismerd meg őket és a programjukat, hogy a legjobb döntést tudd meghozni!