Nem Pécsett lakom, de így is szükséges az elektromos fűtés
 

Nem Pécsett lakom, de így is szükséges az elektromos fűtés

A barátommal 18 évesen azt terveztük, hogy Pécsen fogunk élni, már akkor is vonzott minket a városból áradó hatalmas impulzus. Ebbe a lüktetésbe szerettünk volna bekapcsolódni. A művészvilág nem állt tőlünk soha távol, láttuk, hogy zenekarok indulnak onnan, és nagy sikereket tudnak elérni belföldön és a külföldi szomszédos országokban is. Ténylegesen a részesei szerettünk volna lenni ennek a művészi inkubátor városnak. A művészet minden ága vonzott minket, legyen szó a zenei iparról, vagy éppen a képzőművészetről. Oda szerettünk volna tartozni, megbeszéltük, hogy érettségi után mindenképpen Pécsre fogunk jelentkezni egyetemre, és akkor elkezdtük a közös életünket, amit a kulturális sokszínűség fog még inkább feldobni. El is terveztük, hogy hogyan jelentkezünk, majd albérletet is keresni kezdtünk. Annyira oda szerettünk volna tartozni, hogy a kedvenc zenekarunk frontembere tanítson az egyetemen, az olyan ténylegesen álomszámba ment. Valamint az sem utolsó gondolat volt, hogy a pécsi egyetemnek remek híre, és minősítése van a munkaerőpiacon. Már tovább is gondoltuk az ott töltendő jó pár évünket. Mennyi mindent szerettünk volna ott csinálni, és mennyi pécsi élménnyel gazdagodtunk volna. Hatalmasakat túráztunk volna és megismertük volna a környékbeli településeket is, valamint a fesztiválokra is eljártunk volna.

Az életünk másképpen alakult, nem Pécsre mentünk, hanem Budapesthez közel az agglomerációban vettünk egy nagyon nagy felújításra szoruló kis házat. Ennek a munkálataiba csaptunk bele munka és egyetem mellett. Az alap lépésekbe bele tartozott, hogy el kellett döntenünk, hogy milyen fűtési rendszert szeretnénk alkalmazni a házban. Semmiképpen sem szerettünk volna az átlagos fűtésnél maradni. Ami azt jelenti, hogy a gáz és a fával való fűtést kizártuk. Mivel a közeljövőben tervezünk napelemek venni ezért, ebben az irányban kezdtem gondolkodni, hiszen annak a megtermelt energiáját fel szeretnénk majd a háztartás minden területén használni. Így olyan alternatív fűtési rendszerben kezdtem el gondolkodni, ami a későbbiekben ezzel tud működni. Valamint az is kritérium volt, hogy a fűtőtest, ami a meleget biztosítsa ne foglaljon nagy helyet a házban. A nagy öntött vas radiátorokat le szeretnénk cserélni, és nem igazán opció a kistestvére a vékonyabb lapos vas radiátor. Így hát a nyakamba vettem az internetet és elkezdtem az alternatívabbnak mondott fűtések után kutatni.

Elektromos fűtés árak, elektromos fűtés webáruházak sokaságát találtam, ám csak egy keltette fel az érdeklődésemet. Másoknál nem éreztem azt, amit annál a webáruháznál, aminek az oldalán több időt is eltöltöttem. Hiszen ezen az oldalon nagyon részletesen leírták, hogy hogyan is működik egy elektromos fűtés, és mi a beszerelésének a módja. Azt sem tudtam, és ennek is az oldal elolvasása után lettem birtokosa, hogy az elektromos fűtést lehet használni úgy is, hogy csak fűtés rásegítésként, de tud úgy is funkcionálni, hogy egyedüli fűtési rendszerként állja meg a helyét. Nálunk ezt szeretném elérni, hogy olyan teljesítményű elemek legyenek felszerelve, amelyek kapacitása elég ahhoz, hogy az egész házat ki tudja fűteni. Ami még nagyon jó az elektromos fűtésben, és ez is csak később realizálódott bennem, hogy különböző hőfokokat tudok beállítani rajta a különböző szobákban. Így ahol nem szükséges olyan meleg, ott nem kell ugyan az a hőfok, mint ahol több időt tartózkodunk.
Elektromos fűtés árak, elektromos fűtés webáruház teljes mértékben magával ragadott. Órákat tanulmányoztam, a különböző általuk kínált termékeket és azok árait, hiszen ténylegesen nem mindegy, hogy milyen áron, milyen teljesítményű elektromos fűtési panelt szerzek be.

De könnyű dolgom is volt, hiszen az oldal olyan szuperül, teljesen felhasználóbarát módon szerkesztett, hogy kétség nem fér hozzá, az a céljuk, hogy a vásárlóiknak segítsenek. De mindezt hogyan is teszik. A termékeikkel leginkább, melyek kiváló minőségűek, valamint azok részletese leírásával, melyeket össze is hasonlítottam. Valamint azzal, hogy képeket is közölnek a termékekről, nekem nőként még a fűtési rendszer kinézete is fontos, hogy az teljesen bele illjen a házunk képébe.
Itt ezen az oldalon ezt is ki tudtam pipálni, de természetesen az a legfontosabb, hogy milyen teljesítménnyel rendelkezik maga a panel. Teljesen úgy válogattam össze, hogy a nagyszobába nagyobb legyen a teljesítménye, így egy darabot kell felszerelni, nem két kicsit. Kisebb szobába pedig kisebb teljesítményű is elég a szoba melegen tartásához. A teljesítményüket W-ban mérik elérhető egészen kis teljesítményű 300 W és innen emelkedik 800 W és akár 2000 W ig is. Első körben egy picit megijedtem hiszen a cég számos terméket forgalmaz, azt hittem majd nem tudok választani közölük.

Elektromos fűtés árak, elektromos fűtés webáruházban azért mégis sikerült döntésre jutnom, mivel nem voltak kimondottan nagy igényeim. A falaink a házban fehérek, ezért mindenképpen fehér fűtőelemre gondoltunk a párommal, bár nagyon sok színben lehet ilyen elemeket kapni a pirostól kezdve a kékig a színpaletta nagyon nagy. Én maradtam az egyszerű fehérnél, a jól bevált és mindenhez jól passzoló színnél. Ami még újdonságként hatott számomra az az, hogy lehetőségem lesz majd távolról irányítani az elemeket, hogy be, illetve ki kapcsoljanak. Egy alap hőfokon működik majd, és amint elindulok a munkahelyemről lehetőségem lesz arra, hogy felemeljem a hőfokot, és amire hazaérek, addigra jó meleg fog fogadni. Így energiát is tudunk spórolni, hogy nem megy egész nap magas hőfokon, csak akkor amikor én elindultam a munkahelyről. Ez nagyon praktikus és költségekre odafigyelő megoldás.

Tehát minden egyezés fent áll, így nem is gondolkodtam tovább megrendeltem az elemeket, hogy haladjunk a felújítással. Hiszen ennél jobb minőséget, ilyen jó áron máshol nem fogok kapni, úgyhogy éltem a lehetőséggel és megrendeltem az elemeket. Alig vártam, hogy hívjanak a cégtől, hogy mikor érkeznek felszerelni, hiszen azt is vállalják, így ezzel a tevékenységgel sem nekem kell foglalkozni. Nem kell külön felszerelő gárdát fogadnom, akik pont akkor érnek rá, amikor megérkezik a panel. Így nekem időt és energiát spórolt a cég, hogy ilyen komplex szolgáltatást nyúlt. Olyan izgatott volt, hiszen azt írták a honlapjukon, természetesen ez csak tájékoztató jelleggel, hogy akár egy nap alatt is fel tudják szerelni az elemeket. Tényleg hihetetlen, hogy ilyen jó minőségű termékeket jó áron kaptam meg, és még a szerelés is ennyire hatékonyan tud megtörténni. Olyan jó, hogy léteznek még ilyen vállalkozások, akik a vásárlókat tartják mindig szem előtt, és az ő előrehaladásukat nézik a gyors, és precíz munkájukkal.

Elektromos fűtés árak, elektromos fűtés webáruházban nem csalódtam, örülök, hogy őket választottam, hiszen a felszerelés, beüzemelése az elemeknek nagyon könnyedén ment, és azóta is hibátlanul működnek. A baráti társaságunkban csak ajánlani tudom a céget, hogy ha valaki elektromos fűtésben gondolkodik csak őket keresse.