Pécs egy jó város...
 

Pécs egy jó város…

Dolgozom egy kultúr magazinnak, és felkértek egy átfogó cikk írására, ami Pécsről szól. Örömmel elvállaltam a feladatot, mert szeretem részlesen felfedezni a különböző városokat, felkutatni azok történelmét és jelenét. Egy szép napsütéses délelőtt elindultam Budapestről, hogy eltöltsek pár napot a városban, és mindent megtudjak róla. Kibéreltem egy kis szobát, ahol nyugodtan összeszedhetem a gondolataim. Az épületben, amely szálláshelyemül szolgált, egy hangulatos, régi időket idéző étterem foglalt helyet alul. Rendeltem egy sört ott, és szokásomhoz híven leírtam az első benyomásaim a városról. Rendezett és nyugodt volt a környék, ez jó jel gondoltam. Miután elfogyott a söröm, kitaláltam, hogy először a kedves személyzetet faggatom kicsit, mit gondolnak Pécsről. Kellemes beszédbe elegyedtem a mosolygós pincér lánnyal, aki az asztalomért felelt, és elég hamar az engem is foglalkoztató egészséges életmód témához jutottunk. 

Este ígéretéhez híven elküldte a kedvenc egészséges élelmiszerüzletének a honlap-címét. A webshopot megnyitva a böngészőfülön meggyőző „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” szlogen olvasható, és bizony ez tényleg egy 10 éves múltra visszatekintő, hatalmas készlettel rendelkező biotermékeket forgalmazó szaküzlet. Találunk náluk vitaminokat, étrend-kiegészítőket, tisztítószereket, alapanyagokat és készételeket is. A shop felülete nagyon szépen és kényelmesen van kialakítva. Felül egy szép zöld sáv található, ahol bal oldalon megtaláljuk a modern, divatos, újragondolt logót, mellette pedig egy okosan kialakított keresőt. Itt szimplán beírhatjuk a termék nevét amit keresünk vagy szűrhetünk kategóriára is. Drogéria, reform-élelmiszerek és étrend-kiegészítők kategóriákból válogathatunk. Rányomva a keresés gombra meg is történik a csoda, az oldal pillanatok alatt listázza a releváns cikkeket. Villámgyors a rendszer, ezért öröm a vásárlás. 

Ha folytatjuk a felső sávban történő barangolásainkat, a keresősáv után a belépés/regisztráció részre jutunk. Érdemes fiókot létrehozni a Biocity oldalán, mert sok kényelmi funkcióhoz juthatunk hozzá. Például a bejelentkezés fül mellett található szívecske ikonra kattintva megtekinthetjük az elmentett termékeket, amiket a jövőben tervezünk megvásárolni. Igaz, ez a funkció akkor is működik, ha nem vagyunk bejelentkezve, de ugyanabból a böngészőből lépünk be. Azonban ha van fiókunk, akkor bárhol elérhetjük a mentett termékeket, és a még ki nem ürített kosár tartalmát.

És igen, az utolsó pontunk a felső sávban a kosár. Ha meg akarunk venni valamit, csak rá kell nyomnunk a “kosárba tesz” gombra és máris ott terem a kívánt termék. Van egy “mini” kosár, amit akkor érünk el, ha rányomunk a jobb felső ikonra, ennek segítségével megnézhetjük milyen cikkek várnak megvételre, csökkenthetjük vagy növelhetjük azok mennyiségét vagy akár törölhetjük is őket. Ha mélyebben bele akarunk mászni a kosarunkba, rá kell nyomni a “kosár megtekintése” gombra. Itt kiválaszthatjuk a szállítási módot, és mehetünk is a pénztárba. 

Ezzel alapjaiban bemutattam nektek, milyen király a Biocity webshopja, mely büszkén vallhatja magáénak az “A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” szlogent, hiszen több mint 10 éve szolgálja hűségesen a vevői igényeket, és mind kínálatban, mind szolgáltatásban az igények szerint fejlődik. Mindenképp próbáljátok ki!