Pécsre is rendelhetsz az Imagine Baby-től
 

Pécsre is rendelhetsz az Imagine Baby-től

Pécs az egyik kedvenc magyar városom. Az a virágzó művészeti élet, ami ott van, természetesen lehetne még élénkebb, de vidéki magyar városhoz, azaz megyeszékhelyhez képest azt kell, hogy mondjam, nagyon látszik a fejlődés az elmúlt évtizedekben. Mivel alföldi lány vagyok, Pécs számomra ilyen szempontból is érdekes lesz mindig, amíg élek, számomra különlegesek lesznek ezek a lejtős, emelkedős tájak. Az irodalmi élet szerintem például Szegeden pezsgőbb, mint Pécsett, de mégsem összehasonlítható a két város – másképp szépen és izgalmasak, egyedien különösek. Hogy nincs értelme ez utóbbinak? Dehogynem, nagyon is – te is megérted, ha ellátogatsz ezekre a helyekre!

Ha csak a virtuális világban szeretnél ellátogatni valahová, és éppen babacuccokat keresel, akkor pedig az Imagine Baby webáruházát tudom nagyon ajánlani. Az Imagine Baby egyik ikonikus terméke a több színben kapható rágómaki, ami a picik fogzását hivatott megkönnyíteni, de számos olyan termékük van még, ami babával, kisgyerekkel nagyon jól jöhet. Ha szeretnél olyan ajándékot adni, ami hasznos és jól is néz ki, akkor a legjobb helyen jársz. A leginkább modern, letisztult, nem rikító színekkel operáló skandi designhoz tudnám besorolni ezeket a termékeket, szóval érdemes olyanoknak gondolkodni ezekben a meglepetésekben, akikhez egyébként is közel áll ez a lakberendezési stílus. De szép színeivel és formáival biztos vagyok benne, hogy a legtöbb háztartásba passzolnak ezek a termékek. Például a textíliák is annyira helyesek!

Szóval tényleg csak ajánlani tudom az Imagine Baby-t. Ha mégsem tudsz dűlőre jutni az ajándékot illetően, akkor lehetőséged van a webshopon belül ajándékutalványt is venni különböző értékben, úgyhogy akár ez is lehet egy mentőötlet azoknak, akik nem biztosak benne, hogy mi lenne a tuti meglepetés. Engem teljesen elvarázsolt ez a webshop, amúgy is szeretem a cuki, babás dolgokat, meg ezt a látványvilágot is, így nagyon örültem, hogy valami különlegesre találtam. Még messze van ugyan, de már alig várom, hogy a saját babámnak válogathassak az Imagine Baby-től…