Mindenki számára hasznos témávalnyertem meg az irodalmi versenyt
 

Mindenki számára hasznos témával nyertem meg az irodalmi versenyt

Minden évben megrendezésre kerül a pécsi diákok körében egy nagy irodalmi verseny. Ez volt az első év, hogy én is beneveztem a versenyre az egyik irományommal. Annyi kitétele van a versenynek, hogy a nevező diák legyen és egy minimum egy oldal hosszúságú történetet írjon. Ez lehet bármilyen téma, bármilyen forma és műfaj. Íme az általam írt cikk:

Kedves Olvasóim!

Hadd mutassam be Önöknek a lehető legjobb módját a stressz levezetésének, a szorongás és a depresszió csökkentésének vagy megelőzésének! Tudom, ez mostanság égető probléma tud lenni a családban és az ember közvetlen környezetében. De itt az idő megoldani ez a problémát.

Hallottak már a bizonyos thai fejmasszázsról? Ha nem, akkor olvassanak csak utána bátran ezen az oldalon: karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs. Egy fejmasszázs során az ember igazán ki tud kapcsolni. Megszabadulhat a hétköznapok gondjaitól, magára figyelhet, befelé fordulhat. Ez az az idő, amit igazán önmagára szánhat az ember. A saját testi, lelki és szellemi jólétére. Ugyanis egy fejmasszázs megszüntetheti a különféle migréneket és megelőzhetjük vele a kialakulását is. Kedvező hatása van a szemekre, szemfájdalomra és a látásra, csökkenti az ízületi fájdalmakat az állkapocsban. Ha több alkalommal is részt veszünk egy ilyen fejmasszázson, javulhat a memóriánk, kreatívabbak tudunk lenni, nyugodtabb és jobb minőségibb lehet az alvásunk is. Amit pedig nem hagyhatok ki, az a boldogságunk, ugyanis a fejmasszázs hatására fokozottan termelődik a szervezetben az endorfin, ami nem más, mint az úgynevezett boldogsághormon. Tehát minden létező előnyét, pozitív mellékhatását felsoroltam a fejmasszázsnak.

karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs

A fejmasszázs során nem csupán maga a fej kerül megmasszírozásra, hanem a masszőrök érintik a nyak, a váll és a hát területét is. Megkeresnek minden olyan pontot, amely stresszcsomó lehet és fel kell oldani, ki kell masszírozni ezeket a pontokat. Ezeknek a csomóknak, pontoknak, receptoroknak a feloldása után sokkal könnyebbnek érezzük majd a fejünket, nyakunkat, elmúlnak a feszítő fájdalmak, amik esetleg jelen lehettek már hosszú ideje.

Ki az, akinek érdemes ilyen fejmasszázst kipróbálni? Hát elég egyszerű, mert szerintem mindenkinek. De ha mégis mondanom kellene konkrétan egy csoportot, akkor az menjen el első sorban fejmasszázsra, aki sok időt tölt a számítógép előtt, az élete egy nagy rohanás, esetleg stresszes, szorongó netán depresszióra is hajlamos, vagy aki alvászavarokkal küzd. Azoknak is kiváló lehet, akik sportolnak, vagy fájdalmaik vannak a nyak váll vagy fej területén. De természetesen ha csak egy kis kikapcsolódásra vágyna, akkor is tökéletes ez a masszázs típus.

A karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon megtalálnak Önök is minden információt sokkal részletesebben mint a cikkemben. Kívánom Önöknek, hogy látogassanak el a Karma Thai Masszázs szalonba, ahol egy remek kikapcsolódásban lehet részük.

Kellemes olvasást, stresszmentes hétvégét!

Nagyon boldog voltam, amikor értesítettek, hogy az én munkám nyerte a versenyt. A nyereményem pedig az volt, hogy megjelentették a helyi folyóiratban, így mindenki láthatta amit írtam, és biztosan sok ember kedvet kap majd a masszázshoz hála nekem.