Olvasás közben jutott eszembe a popsitörlő rendelés
 

Olvasás közben jutott eszembe a popsitörlő rendelés

Nem tudom veletek volt-e már ilyen, de velem gyakran megesik. ha egy könyv vagy újság nem köti le rendesen a figyelmemet, gyakran elkalandozok, és a lehető legabszurdabb dolgok tudnak eszembe jutni. Most épp az, hogy popsitörlőt kéne rendelni, mert kifogytunk belőle.

Tekintve, hogy két kisgyerek is van a családban, ez úgy szokott zajlani, hogy minden gyerek orientált dolgot is összeírok: a kenőcstől elkezdve a pelenkán át a popsitörlőig mindent, majd megkeresem az általam frekventált oldalakat, ahonnan be szoktam őket rendelni, most már lassan egy éve, és várom a kiszállítást. Persze általában nem az utolsó utáni pillanatban szoktam ezt megtenni, hogy ne legyen az, hogy valami nincs. És ige, kedves olvasó, valóban meg tehetném azt is, hogy beszaladok a legközelebbi drogériába, és ott összevásárolok mindent. Azonban tekintve a jelenlegi helyzetet nem szeretnék mindenfélét is hazahozni a gyerekekhez, ha lehetséges. Épp elég, ha a párom megteszi.

A pelenka és popsitörlő állományt innen szoktam feltölteni, de egyéb termékek is landolnak melléjük a kosárba, ha épp úgy adódik. Rengeteg sok minden van, amit be tudok innen szerezni, és itt nem is nagyon lehet kicsiben gondolkodni, hiszen 5 ezer forint alatt nem szállítanak ki.

Mivel Pécs környéki vagyok, ezért sajnos a saját futárszolgálatukat nem tudom igénybe venni, de a GLS még sose okozott problémát, és egy ezrest teljesen megér a sok cucc, amit hozatok.

Én csak ajánlani tudom őket, és ha hosszútávra gondolkozol velük, érdemes regisztrálni és gyűjteni a pontjaikat. Remélem sikerült felkeltenem a figyelmeteket, és benéztek hozzájuk.