Laumar InstanTENSE Plus krémről beszélgettünk Pécsett
 

Laumar InstanTENSE Plus krémről beszélgettünk Pécsett

Múlt héten lelátogattam rég nem látott barátnőmhöz Pécsre. Az első nap kiültünk beszélgetni egy söröző teraszára és órákig ott is maradtunk. Szeretem ezt a várost, olyan bohókás maga a hangulata is és imádom, hogy ilyen színes a zenei kultúrája vagy hogy bármikor belefuthatok magyar viszonylatban nézve híres zenészekkel.

Túlhajszoltság, karikás szemek, Laumar InstanTENSE Plus

Többek között felvetődött témaként az is, hogy iszonyúan túlhajszoltak vagyunk mindketten. Nagy, sötét karikák éktelenkedtek mindkettőnk szemei alatt. Barátnőm, Lili, hallott egy ránctalanító krémről, ami elvileg szuper jó a szemek alatti karikák és táskák eltüntetésére. Laumar InstanTENSE Plus volt a neve.

A szérum “instant” hatása 3-5 perc múltán jelentkezik és 6-10 órán keresztül hat, ami nem kis teljesítmény. Ha tartósabb megoldást szeretnénk, akkor pedig elegendő, ha a krémet rendszeresen használjuk. Tartós használat mellett tartósabb ránctalanítást és maradandóbb hatást ígér a szérum.

Érdekelt volna, hogy a social médián milyen értékeléseket kapott, illetve vannak-e feltöltve igazán valódi és visszakövetkező képek a vásárlókról. Úgyhogy rákerestem a mobilomon a krémre és elkezdtük böngészni a véleményeket. Csupa pozitív visszajelzések volta, ami a magyaroktól kicsit furcsa, de rendben van, végülis elképzelhető, hogy ennyire jó a termék, nem? Az előtte/utána fotók nagyon hasznosnak bizonyultak, egyből láttuk, hogy valahol sokkal látványosabb volt a változás, míg máshol kicsit kevésbé. Gondolom, ez a bőrtípustól és az eltérő használatból is adódik.

A videós tartalmaik voltak a legérdekesebbek. Sokkal meggyőzőbbek voltak. Míg egy fotót lehet úgy szerkeszteni/módosítani, hogy az a kellő látványt nyújtsa, addig egy vásárló által készített videót kevésbé fognak/tudnak megmásítani. Legalábbis én így gondolom. Megnéztünk jó pár ilyen terméktesztes/ajánlós videót, majd úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk mi is a krémet. Végülis egyszer élünk!

Akciós krém + ingyen szállítás!

Szóval rákattintottam a “Megveszem” gombra és elkezdtem kitölteni a kötelező adatokat a rendeléshez leadásához. Egyből észre is vettem, hogy akciós, úgyhogy fel is kurjantottam örömömben, hogy hát igen… időzíteni tudni kell! Nagyon örültünk neki mindketten, mert azért sajnos nem vet fel egyikünket sem a pénz. Maga a szállítás is ingyenes! Beállítottam, hogy két darabot szeretnék a Laumar InstanTENSE Plus krémből, és hogy Pécsre érkezzen barátnőm címére, hiszen még feltehetőleg itt leszek nála, mire megérkezik. Elvileg 1 munkanap alatt ki is fogják szállítani, úgyhogy szurkoljatok, hogy jó legyen! Majd még visszajelzek, mennyire volt hatásos!