Erről olvastam: balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/
 

Erről olvastam: balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/

Olga és Károly esküvője nagyon vagánynak ígérkezik. Szinte elérzékenyültem, amikor Olga meghívott koszorúslánynak, és elolvashattam a meghívón a kedves szavakat. Nagyon nagyon jónak ígérkezett. Így mi a csajokkal elhatároztuk, hogy akkor megcsináljuk az év legnagyobb lánybúcsúját. Hiszen egy nagy, majdnem kétszáz fős lagzihoz egy nagy lánybúcsú dukál.

Sokáig gondolkodtunk a csajokkal, hogy akkor most milyet is szervezzünk, míg nem Kinga rátalált egy nagyon jó ajánlatra: balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/. Vitorlázás a Balatonon! Egy hétvége teljes lazulás. Jól hangzik, mi?

Elmondom, hogy miből áll a program, ha az ember befizet egy ilyenre. Megérkezés a hajóra, vitorlázás, közben pia dögivel. Aztán este vacsora, később pedig bulizás Siófok legvagányabb szórakozóhelyein. Ezt követően alvás a kikötőben a hajón, kényelmes ágyakon, kabinokban. Reggel reggeli, majd wellness. Ez egy álom! És ami a legjobb, hogy megfizethető áron van! Nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni, hogy ezt ki tudjuk fizetni. Kb. annyi, mint egy átlagos, közép kategóriás hotelszoba, csak itt még a programok is benne vannak az árban. Végre egy szolgáltatás, amely nem a külföldiek pénztárcájára van szabva, hanem a magyarokéra. És még jó is!

És hogy honnan tudjuk, hogy jó? Hát mi nem voltunk restek megszervezni. És mindannyian vittünk könyvet, illetve folyóiratot, mert mi nagyon szeretünk olvasni. EZ hozott össze minket, a könyvklub. De az a hétvége bizony nem az ártatlan szórakozásról szólt! Olyan dolgokat csináltunk, amelyek talán nem is tűrnek nyomdafestéket. Főleg a siófoki bulin. Ajánlom a siófoki szórakozóhelyeket és a vitorlázást is. Nagy élmény!